O nas

O nas

Geopolis, svetovanje in razvoj d.o.o. je podjetje , ki se je usmerilo v razvoj poslovnih priložnosti na področju naprav  za čiščenje zraka. Storitve in izdelki, ki jih podjetje Geopolis d.o.o. ponuja tržišču, so v prvi vrsti svetovanje na področju čiščenja odpadnega zraka in izdelavo celostnih rešitev za okoljske probleme. Glede na analizo stanja vam izdelamo ustrezne filtrirne sisteme, ki omogočajo odstraniti smradove iz zraka.

Geopolis svojim naročnikom ponuja inovativne rešitve, ki so izdelana glede na količino odpadnega zraka in vrste onesnaževalcev (polutantov).  Običajno rešujemo tovrstne probleme s kemijsko-fizikalnimi filtrirnimi napravami, pralniki, biofiltri, pralniki  ali njihovimi kombinacijami.

Specializirani smo za filtriranje zraka, kjer izhajajo smradovi. Ti se nahajajo v greznicah, dvižnih postajah, zbirnikih odplak, zbirnikih izcednih vod, čistilnih napravah za odpadne vode, v prostorov namenjenim zbiranju odpadkov, sortiranju in predelavi odpadkov, v kompostarnah, v proizvodnji pridelave prehrambnih izdelkov in proizvodnji krmil ter v raznih fazah industrijskih procesov. Poleg tega so se določena polnila zelo dobro izkazali tudi pri odstranjevanje stirena iz zraka, ki se nahaja v odpadnem zraku pri izdelavi jadrnic, modelov in cev.

Svojo konkurenčno prednost ohranjamo in ustvarjamo z nenehnim razvojem in izboljšavami naših izdelkov in storitev. Naše konkurenčne prednosti temelji na znanju s tega razmeroma specifičnega področja. Pri čiščenju zraka je zaradi njegove “izmuzljivosti” potrebno pogosto poiskati drugačne rešitve, kot na primer pri vodi.

V našem podjetju se ponašamo z razvojem inovacijskih kemično-fizikalnih filtrov  Razvili smo jih na podlagi lastnega znanja v sodelovanju s priznanimi inštituti in univerzitetnimi laboratoriji, kot so: Kemijski inšitut – Ljubljana in Faklulteta z akemijo in kemijsko tehnologijo – Ljubljana. Pri razvoju in delovanjau sta nas podprla tudi Slovenski podjetniški sklad in Tehnološki park Ljubljana,  katerih člani smo od leta 2008.

Vizija
Prihodnost nam predstavlja izziv, na katerega se bomo odzvali z nadaljnjim razvojem filtrov in iskanjem še boljših rešitev za reševanje onesnaženosti okolja in problemov, ki jih smrad in kontaminanti v zraku povzročajo. Ostati želimo konkurenčni mednarodnim podjetjem, ki se ukvarjajo s problematiko onesnaženosti okolja in  postati vodilno slovensko podjetje na področju prodaje filtrov.

Poslanstvo
Naše poslanstvo je očistiti zrak. Pri tem nam je pomembna tako ekonomija, kot tudi ekologija.  ekonomsko in ekološko.  presegati pričakovanja naših naročnikov. S strokovnim pristopom k problemom naših naročnikov, ponudbo celovitih rešitev na področju odpravljanja smradu, sledenjem visokim standardom pri izdelavi filtrov in prevzemom odgovornosti za okolje, nam to vsekakor uspeva.

Vizitka
Naziv podjetja: Geopolis d.o.o.
Naslov: Teslova 30, SI-1000 Ljubljana
Država: Slovenija
Telefon: +386 (0)31 660 572
Internet: www.geopolis.si E-mail: info@geopolis.si
Osnovni kapital: 7.500 EUR
Matična št.: 2315599000
ID-DDV: SI69410801
IBAN: ABanka
IBAN SI56 0510 0801 2411 433

Dodaj odgovor